Waar staan wij voor?

Trivalent is in 2005 opgericht door Myriam de Roo–Triepels en richt zich op het coachen en trainen van mensen die een verandering  in hun werk meemaken en hier iets mee willen of moeten. Vaak betekent dit middels loopbaancoaching en outplacementbegeleiding het actief begeleiden van boventallige medewerkers en zelfstandige professionals die worstelen met het vinden van nieuw werk en opdrachten. Daarnaast kunnen medewerkers worden gecoacht om op een goede en authentieke manier in de gewenste of noodzakelijke verandering mee te gaan.

Een aantal jaren geleden is Myriam’s partner Julius de Roo ook in het bedrijf gestapt en geven ze samen vorm aan Trivalent.

Myriam de Roo
Myriam de Roo
In 2005 richtte ik Trivalent op en ben ik me bezig gaan houden met alles wat te maken had met de driehoek mens – werk – verandering. En tot op de dag van vandaag beleef ik daar ontzettend veel plezier en voldoening aan! En net als mijn klanten …. [lees meer]
Julius de Roo
Julius de Roo
Ik ben een (loopbaan)coach en trainer met een militaire achtergrond en ervaring met het bedrijfsleven. Mijn passie is het ontwikkelen van loopbanen van mensen in hun werkomgeving of in ondernemerschap. Ik geloof er in dat ….. [lees meer]

Onze dienstverlening kent diverse vormen en varieert van begeleiding bij loopbaanvraagstukken (wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?) tot outplacement tot coaching en training in zelfstandig ondernemerschap. In onze begeleiding richten we ons op de volgende thema’s:

 1. Vergroten van de autonomie
 2. Focus aanbrengen
 3. In verbinding staan met jezelf en je omgeving
 4. In beweging komen en je doel bereiken

Dit doen we door enerzijds te werken met persoonlijke thema’s op bestaansniveau en anderzijds de juiste loopbaan-/ ondernemersvaardigheden aan te leren.

Onze werkwijze kenmerkt zich in het kort gezegd door:

Verbinding
Met de opdrachtgever, de medewerker(s) en de organisatie. Op basis van wederzijds respect en toegankelijkheid.

Beweging
In actie komen, veranderen met resultaat. Persoonlijke beweging, met als gevolg een bewegende omgeving.

Betrokkenheid
Op basis van vakmanschap de juiste dingen goed doen. Gedreven, betrokken en met energie. Oprecht, open en eerlijk.

Ons netwerk

Onze klanten bevinden zich onder andere in het onderwijs, zorg en het bedrijfsleven (grafische industrie, bouw, architectuur) en het bank- & verzekeringswezen (CZ, Rabobank, Achmea en andere).

Daarnaast heeft Trivalent ervaring in het begeleiden van grote outplacementprojecten bij onder andere Philips, MSD en FrieslandCampina.

Uiteraard brengen wij je graag in contact met een aantal van onze klanten zodat je van hen persoonlijk kunt horen wat de samenwerking met Trivalent je brengt!

We zijn actief verbonden aan een aantal netwerkorganisaties:

 • Businessclub Goirlese Zaken; 165 deelnemende bedrijven
 • Stichting SAM; 45 aangesloten bedrijven, vnl in de (semi-)overheid
 • BORT; Bedrijven Overleg Regio Tilburg; 400 bedrijven uit het bedrijfsleven
 • JOST; Ondernemersvereniging voor jonge ondernemingen met 70 aangesloten jonge ondernemingen
 • Actief op diverse social media platforms en eveneens daar toegang tot een groot divers netwerk

Tot slot hebben we een aantal recruiters en uitzendorganisaties in ons actieve netwerk.

Samenwerkingspartner

SAM

Al jaren werken we intensief samen met het werkgeversnetwerk SAM wat staat voor ‘SAMenwerken aan mobiliteit’. SAM is een netwerkorganisatie die werkgevers een platform biedt om constructief samen te werken op het HR terrein van in-, door- en uitstroom van personeel (loopbaan en mobiliteit / outplacement). SAM wil graag medewerkers boeien en binden, ontwikkelen, matchen en in beweging houden vanuit duurzame inzetbaarheid. Iets waar wij als Trivalent ook voor staan en dus graag onze bijdrage aan leveren.

SAM doet dit onder andere via de SAM Regiopool waarin er actief gematcht wordt tussen de aangesloten werkgevers. Daarnaast is SAM erg actief in het verspreiden van vacatures, onder andere via hun social media groepen op LinkedIn en Facebook. Meer weten over SAM? Neem gerust eens een kijkje op hun website. Overweegt jouw organisatie om zich aan te sluiten bij een netwerk, kom SAM ervaren en proef de collegiale en positieve sfeer zelf. Wij nemen je graag als onze introducee mee naar een van de 5 netwerkbijeenkomsten!

HMP

Zoals je inmiddels hebt kunnen lezen, richten wij ons bij Trivalent vooral op de menskant van organisaties en veranderingen en coachen en trainen we medewerkers om in veranderingen mee te gaan en helpen we ze hun autonomie en innerlijke kracht te vergroten.
HMP (www.hmp.nl) realiseert veranderingen binnen organisaties. HMP staat directies en HR bij in de voorbereiding en daadwerkelijke uitvoering de organisatie (opnieuw) in te richten. De arend (het logo) symboliseert de werkwijze: een scherpe blik, bevlogen, helicopterview, doelgericht en durven aan te pakken.

simone_smeijer

wim_jager

 

Iets wat ons bij Trivalent erg aanspreekt dus wij bundelen graag samen onze krachten in onze wens al onze klanten met onze veranderwijsheid te adviseren en te begeleiden. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? In ruil voor een kopje koffie komen we graag eens een uurtje langs om met je te sparren over de veranderissues in jouw organisatie!

Registraties

Trivalent is een CRKBO geregistreerde instelling.
CRKBO_Instelling
CRKBO staat voor Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Inschrijving in het CRKBO-register is een vereiste voor alle aanbieders van (korte) beroepsopleidingen die in aanmerking willen komen voor een BTW-vrijstelling beroepsonderwijs.

 

Trivalent is CMI-B gecertificeerd.

CMI-logo concultant 2015-2018 B out

Dit betekent dat wij als Register Loopbaanprofessionals zijn erkend. Wij voldoen aan internationaal geldende kwaliteitseisen die gesteld zijn voor loopbaanprofessionals. Kijk voor meer informatie op www.cminl.nl.

 

Handelsregister nummer
67686516

BTW nummer
NL85.71.30.018B01

Betaalrekening
NL61 INGB 0000 9195 49

Onze coaches

Trivalent werkt samen met een team van ervaren coaches. Alle adviseurs zijn ervaren zelfstandige (loopbaan-)professionals en beschikken over een ruime expertise en ervaring in tal van rollen en werkgebieden; zowel binnen de zakelijke dienstverlening als binnen de profit- en non-profitsector.

Patricia Deul
Patricia Deul
Patricia Deul is een ervaren loopbaan- en re-integratiecoach, werkzaam voor landelijke bureaus als id Plein, Staatvandienst en Trivalent.
Zij heeft een breed netwerk opgebouwd: van gezondheidszorg en (lokale) overheid tot bedrijfsleven en MKB.
Opdrachtgevers omschrijven haar als een echte doorvrager, die zich enorm inzet voor haar klanten met goede resultaten. Ze werkt makkelijk samen met een diversiteit aan mensen, denkt out of the box en is een netwerker pur sang die mensen weet te verbinden. Haar ervaring ligt op het gebied van coachen, begeleiden en trainen van klanten die een vraag hebben over outplacement, 2e spoor, verzuimvraagstukken, loopbaanontwikkeling en re-integratie.
Anneke Kersten
Anneke Kersten
Ik geloof in het vermogen van elk mens om zich te herstellen, te ontwikkelen en positieve veranderingen door te voeren. Als je in verbinding staat met jezelf en de wereld om je heen, levert dit energie en levenslust op. Je kunt de regie nemen en vol vertrouwen realiseren dat waar je van nature goed in bent, waar je je mee onderscheidt en waar je plezier in hebt.
Ik begeleid je in het realiseren van persoonlijke en zakelijke doorbraken voor een persoonlijk vervuld en zakelijk succesvol leven. Of het nu gaat om een loopbaanstap of een stap in je persoonlijke ontwikkeling. Mijn specialiteit is: je eigen kwaliteiten (her) ontdekken en inzetten in je werk en in je persoonlijk leven. Ik werk in de regio Midden Nederland, West Nederland, Oost Nederland (brede strook tussen Haarlem/Den Haag – Utrecht – Nijmegen)
Harry Linders
Harry Linders
In zijn werk heeft Harry ontdekt dat hij veel interesse op kan brengen voor mensen en wat hen beweegt, dat hij in staat is bij hen aan te sluiten en te adviseren en dat eerlijkheid, integriteit en evenwaardigheid daarbij belangrijke waarden zijn. Verder vindt hij humor
een prachtig relativerend element en dat mag een plaats hebben in trajecten. Harry is sinds 1992 met veel plezier in het werkveld. Hierbij werkt hij vaak met de biografie als basis.
Jeanne van Mierlo
Jeanne van Mierlo
Gespecialiseerd in begeleiding bij verlies en verandering. Helpt volwassenen en kinderen met pijn in hun hart na een verlies om weer te genieten van het leven. En begeleidt medewerkers die moeite hebben met veranderingen op het werk om weer met motivatie en plezier hun werk te doen. Brengt mensen naar hun hart, met beide benen op de grond. Jeanne staat voor contact van mens tot mens. Verbinding. Ontmoeting. Ernst, relativering en humor. Alle gevoelens mogen er zijn. Je vindt bij haar rust, aandacht en ruimte.
Evelien Smits
Evelien Smits
Vanuit haar passie voor mensen en de medische wereld, is Evelien ervaren in het begeleiden van medewerkers die om welke reden dan ook vastlopen in hun werk en door fysieke en/of psychische klachten uitvallen.
Haar begeleiding is praktisch en hands-on waarbij ze de drive heeft om mensen in beweging te krijgen.
Petra van Straaten
Petra van Straaten
Kernwoorden die passen bij mijn persoon: pragmatisch, no nonsens, innovatief, creatief, oplossingsgericht en veel enthousiasme en positiviteit
Ik ben ondernemer, enthousiast trainer, en consultant bij Trivalent daarnaast ben ik een echte levensgenieter!
Niet het ‘wat’, maar het ‘waarom’ heeft mij altijd enorm geïntrigeerd. Vanuit deze insteek tracht ik inzicht te verschaffen in de huidige en in de gewenste situatie – om vanuit hier personen, teams en organisaties te laten groeien, waarbij werkplezier en effectiviteit altijd centraal staan.
Bij Trivalent geef ik hier vorm aan door het geven van trainingen en door het – op een soms ietwat onconventionele manier – (mee)denken over de mogelijkheden die leiden tot een gewenste verandering.
Brigitte Woltman
Brigitte Woltman
Ik werk voor vrouwelijke managers, leidinggevenden, specialisten en professionals die de 45 gepasseerd zijn en vastlopen in hun werk. Als coach en counselor help ik ze bij de (werk gerelateerde) keuzevragen die zich aandienen wanneer een andere levensfase nadert.
Ze voelen steeds beter dat ze voor zichzelf moeten kiezen om te doen wat ze altijd al hadden willen doen maar wat er nooit van gekomen is. Ik help ze werk te creëren dat écht bij ze past, waar ze voldoening uit halen en dat ze met liefde, plezier en succes doen.

De rest van het Trivalent-team

Trivalent bestaat niet alleen uit loopbaan- en businesscoaches. Gelukkig maar want dan stond er niet zo’n mooi bedrijf na 10 jaar (jawel; in 2015 bestonden we 10 jaar dus hadden we een jubileumjaar 😉 ).

Wij kunnen in ieder geval niet zonder de hulp van:

 • Jacky Beerens–Heygele; onze onmisbare steun en toeverlaat op het gebied van management & office support
 • Ed Mutsaers; een ongelofelijke creatieveling die al vanaf de oprichting betrokken is bij Trivalent en mede verantwoordelijk is voor onze prachtige huisstijl
 • Ronald Heuer en John Bliekendaal van Administratiekantoor Heuer; twee hele bevlogen en kundige administratie- en belastingadviseurs die er al jaren voor zorgen dat we onze financiële zaken op orde hebben en bij wie we altijd terecht kunnen voor waardevol advies

Verschillende mensen met verschillende achtergronden. Maar wat we binnen Trivalent vooral gemeen hebben, is onze passie om mensen en organisaties te helpen op belangrijke momenten in hun (werkende) leven. En daarbij staan voor kwaliteit en gedrevenheid!

Onze ideale plek

Wij ontvangen je graag in onze eigen sfeervolle praktijkruimte. Op deze plek helpen we jou in onze 1-op-1-gesprekken je doelen te bereiken, je uitdagingen aan te gaan en moeilijkheden te overwinnen. Zoals je ziet, hebben we plek voor 8 tot 10 personen dus we organiseren hier met regelmaat ook onze interactieve, praktische workshops en trainingen.

Soms zijn we ook bij onze klant te vinden en doordat zij door het hele land verspreid zitten, zijn we dus ook vaak op pad. Er is dus altijd wel een mogelijkheid en gelegenheid elkaar ergens te treffen!

Routebeschrijving

Contactgegevens

Trivalent

Acacialaan 1 A
5051 ZX Goirle
Telefoon: 013 – 822 65 95
E-mail: info@trivalent.org

image 1
image 1
image 1