Myriam de Roo-Triepels
Myriam de Roo-TriepelsEigenaresse
In 2005 richtte ik Trivalent op en ben ik me bezig gaan houden met alles wat te maken had met de driehoek mens – werk – verandering. En tot op de dag van vandaag beleef ik daar ontzettend veel plezier en voldoening aan! En net als mijn klanten en hun werkomgeving, staat mijn bedrijf ook niet stil en is continu in beweging. Zo hebben we ons een tijd geleden gespecialiseerd in het begeleiden van zelfstandige professionals in de zakelijke dienstverlening die worstelen met het vinden van klanten en opdrachten. En hier graag verandering in willen brengen. Ook mensen die een loopbaanswitch willen maken en overwegen om als zelfstandige verder te gaan, helpen ik graag met het maken van een goede keuze.

En uiteraard blijft de werkzoekende die op zoek is naar werk in loondienst ook van harte welkom! Zeker met de huidige arbeidsmarkt valt het niet mee om ander werk te vinden en brengen we graag onze kennis en kunde over die arbeidsmarkt over.

Al bijna 20 jaar ben ik een succesvolle loopbaancoach die honderden individuen en groepen in hun worsteling én verandering in werk heeft begeleid. In mijn werk ben ik een krachtige katalysator die met humor en scherpe analyses verandering en beweging brengt en kijk ik er altijd naar uit om dit bij mijn gesprekspartners teweeg te brengen!

Waar ik in geloof, is dat het goed is om te weten wat je beweegt, waartoe je in staat bent en wat belangrijk voor je is. Wat prikkelt je? Waar word je enthousiast van? Hoe haal je het beste uit jezelf? En wat is dat beste dan? Wat is in het leven en in je werk belangrijk voor je? Wat streef je na? Wat ontstaat er als je de antwoorden op deze vragen combineert? Met elkaar in verbinding brengt?

Volgens mij geeft het je richting en het hebben van richting heb je nodig om ergens te komen. Weet je waar je naar toe wilt? Kom dan in actie en ga ervoor! Het is in ieder geval mijn passie om mensen in beweging te krijgen en ze te helpen hun doelen en soms daarmee ook hun dromen te laten verwezenlijken. Daarbij mag het wat mij betreft gaan om één individu of om een groep mensen. Dat maakt mij niet uit, als de kernvraag maar is: ‘hoe kom ik in beweging?‘ en ‘waar beweeg ik me naar toe?‘

Inmiddels is mijn partner Julius de Roo ook in het bedrijf gestapt. En zo bouwen we steeds verder aan een stevige onderneming die staat voor kwaliteit en professionaliteit.