Bij Trivalent houden we ervan om mensen te helpen. Ze een stukje vooruit te krijgen. En daarom delen we op deze pagina graag al een stukje van onze kennis met je.

We hebben een paar kadootjes voor je klaar gezet in de vorm van inspirerende e-books. Snuffel op je gemak eens rond of er wat van je gading tussen zit.

Klik vervolgens op het e-book van je keuze en laat je naam en e-mailadres achter. Dan zorgen wij er voor dat je binnen een paar minuten je e-book in je mailbox ontvangt zodat je snel kunt beginnen met lezen.

Als extra ontvang je voortaan ook nog gratis onze maandelijkse nieuwsbrief met praktische informatie en bruikbare tips & adviezen voor jouw worsteling met het vinden van werk en opdrachten.

De nieuwsbrief en het e-book verplichten je uiteraard tot niets. Je kunt je op ieder gewenst moment afmelden voor onze nieuwsbrief. En we zullen in geen enkel geval je gegevens aan derden doorgeven. Daar kun je van op aan!

 


Teambuilding

Sterk door je social media netwerk

Veel mensen hebben social media al omarmd maar lang niet iedereen. We komen nog dagelijks mensen tegen die om de een of andere reden nog niet het social media virus te pakken hebben gekregen. Wat overigens ook niet hoeft! Laten we social media vooral niet belangrijker maken dan het is. Naast online contact met je netwerk is offline contact minstens zo belangrijk, zo niet belangrijker. Social media is alleen op dat persoonlijke contact wel een hele mooie aanvulling en helpt je sneller en effectiever je doelen te bereiken.

Downloaden

 

 

 

1b_Individueel_outplacement

Boventallig en wat nu?

In deze tijd van reorganisaties en ontslagen kan het zo maar gebeuren dat je op een dag te horen krijgt dat je boventallig bent en dat je baan ophoudt te bestaan. Voor veel mensen een ingrijpende gebeurtenis. Het vooruitzicht op enig moment zonder werk (en inkomen) te zitten, kan een hoop onzekerheid, vragen en emoties met zich meebrengen. Met dit e-book willen we je helpen om met je baanverlies om te gaan en vol energie op zoek te gaan naar die nieuwe baan.

Downloaden

 

 

 

 

Ontdek je talenten en passie!

Een vraag die velen van ons bezig houdt: waar ben ik nu echt goed in? Waar ga ik vol voor? Het zijn vragen die we in ieder geval vaak tegen komen in de begeleiding van onze coachees. Mensen die om welke reden een verandering in hun werk meemaken en daar iets mee moeten of willen. Door het beantwoorden van een aantal vragen over diverse onderwerpen krijg je meer zicht op waar je goed in bent, waar je talenten liggen en waar je passie ligt. We wensen je veel plezier met het ontdekken van jezelf!

Downloaden

 

 

 

 

70 Manieren om naar nieuw werk of opdrachten te komen

Wat wij bij Trivalent vooral belangrijk vinden, is dat je de regisseur van je eigen loopbaan wordt en blijft. Daarom delen we graag de inzichten en adviezen van de deelnemers aan de verschillende edities van het Loopbaanevent met je. In de hoop dat je de loopbaanhandschoen op pakt en werk gaat maken van nieuw werk of opdrachten. Omdat we in het werken met loopbaankandidaten vaak merken dat er de wens bestaat om voor zichzelf te gaan beginnen, hebben we dit e-book opgedeeld in een deel met 70 manieren voor het vinden van nieuw werk in loondienst en een deel met 90 (!) manieren om je eigen bedrijf goed van de grond te krijgen dan wel een klantenboost te geven.

Downloaden