Bij Trivalent houden we ervan om mensen te helpen. Ze een stukje vooruit te krijgen. En daarom delen we op deze pagina graag al een stukje van onze kennis met je.

We hebben een paar kadootjes voor je klaar gezet in de vorm van inspirerende e-books. Snuffel op je gemak eens rond of er wat van je gading tussen zit.

Klik vervolgens op het e-book van je keuze en laat je naam en e-mailadres achter. Dan zorgen wij er voor dat je binnen een paar minuten je e-book in je mailbox ontvangt zodat je snel kunt beginnen met lezen.

Als extra ontvang je voortaan ook nog gratis onze maandelijkse nieuwsbrief met praktische informatie en bruikbare tips & adviezen voor jouw worsteling met het vinden van werk en opdrachten.

De nieuwsbrief en het e-book verplichten je uiteraard tot niets. Je kunt je op ieder gewenst moment afmelden voor onze nieuwsbrief. En we zullen in geen enkel geval je gegevens aan derden doorgeven. Daar kun je van op aan!

 

 
Teambuilding

Sterk door je social media netwerk

Veel mensen hebben social media al omarmd maar lang niet iedereen. We komen nog dagelijks mensen tegen die om de een of andere reden nog niet het social media virus te pakken hebben gekregen. Wat overigens ook niet hoeft! Laten we social media vooral niet belangrijker maken dan het is. Naast online contact met je netwerk is offline contact minstens zo belangrijk, zo niet belangrijker. Social media is alleen op dat persoonlijke contact wel een hele mooie aanvulling en helpt je sneller en effectiever je doelen te bereiken.

Downloaden

 

 

 

1b_Individueel_outplacement

Boventallig en wat nu?

In deze tijd van reorganisaties en ontslagen kan het zo maar gebeuren dat je op een dag te horen krijgt dat je boventallig bent en dat je baan ophoudt te bestaan. Voor veel mensen een ingrijpende gebeurtenis. Het vooruitzicht op enig moment zonder werk (en inkomen) te zitten, kan een hoop onzekerheid, vragen en emoties met zich meebrengen. Met dit e-book willen we je helpen om met je baanverlies om te gaan en vol energie op zoek te gaan naar die nieuwe baan.

Downloaden