Op dit moment zijn er ongeveer 800.000 ZZP’ers actief in Nederland. En dit getal blijft gestaag groeien. Het is voor veel mensen een mooi ideaal – voor jezelf werken. Het geeft immers vrijheid op allerlei vlakken.

Zo is er geen werkgever meer die over je schouder meekijkt en kun je je eigen werktijden bepalen. Ook kun je vanuit jouw persoonlijke visie je werk uitoefenen zonder gebonden te zijn aan de visie en de kaders van je werkgever. Tel daar nog bij op dat je je eigen tarieven kunt bepalen en zo aan een goed inkomen kunt komen en het ideaalplaatje is compleet.
Tegelijkertijd kan het voor jezelf werken (of gaan starten) je ook voor raadsels en onzekerheden zetten. Misschien herken je jezelf dan ook in het volgende?

 • Je hebt moeite met acquisitie (of eigenlijk een broertje dood aan 😉 )
 • Je hebt geen idee van de stappen die je kunt zetten om slim en snel met je klanten in contact te komen
 • Je hebt het gevoel dat de markt niet op je zit te wachten want er zijn er al zo veel die doen wat jij doet
 • Je weet niet wat je moet doen om van je bedrijf een succes te maken
 • Je hebt onzekerheid over je inkomen en wilt graag een goede omzet behalen
 • Ergens heb je ook nog geen rotsvast geloof in je eigen kunnen en je uniek zijn
 • Je hebt de (stille) overtuiging dat het waarschijnlijk toch niet gaat lukken
 • Je pakt iedere kans op werk aan en hebt geen duidelijke doelgroep waar je je op richt

Dit hoeft niet zo te zijn! Want worstelen met je bedrijf is niet echt wat je wilt. Een goed lopend bedrijf staat jou ten dienste en geeft je wat je nodig hebt om een goed en fijn leven te hebben. Wat ervoor nodig is om een goed lopend bedrijf te hebben en dus een goed inkomen te verdienen, is om jezelf kundig en effectief op de markt te zetten. Immers, de zelfstandigen onder ons die succesvol zijn, zijn op een slimme manier zichtbaar in de markt en hebben een aantrekkingskracht op klanten en opdrachtgevers.

Wij zijn er van overtuigd dat dat ook voor jou is weggelegd! Als je maar op een slimme manier een aantal stappen gaat zetten.

Onze 5 stappen

In het werken met jou als zelfstandige professional gaan we namelijk uit van 5 stappen. Waarbij de ene stap niet zonder de andere kan en je ze alle 5 nodig hebt!

5 Dobbelstenen xkort

 

Stap 1 – Je ondernemersprofiel kennen

Weten waar je goed in bent en welke klanten en opdrachten bij je passen. Maar ook weten of een bestaan als zelfstandige bij je past. Zodat je opgewassen bent tegen alles wat er komt kijken bij het werken voor jezelf en opdrachtgevers weet te overtuigen waarom jij geschikt bent voor die leuke opdrachten.

Stap 2 – Je ideale klant kiezen

En een aantrekkelijke boodschap hebben. Zodat je gericht op zoek kunt gaan en weet bij welke opdrachtgevers en in welke omgevingen jouw diensten het beste tot hun recht komen.

Stap 3 – Zichtbaar zijn

Waardoor je steeds op een goede en slimme manier zichtbaar bent en in gesprek bent met interessante opdrachtgevers. Daardoor stuit je eerder op leuke kansen en bent dus sneller succesvol in het vinden van nieuw werk en opdrachten.

Stap 4 – Slim acquireren

Oftewel het binnenhalen van werk en opdrachten. Op een zodanige manier dat je positief opvalt en eerder dan je concurrent bij interessante opdrachtgevers aan tafel komt en natuurlijk die opdracht binnen sleept. Of dat de klant jou benadert. Zonder koude acquisitie! Want daar geloven wij niet in….

Stap 5 – Succesvol functioneren

Excelleren in je werk. Zorgen dat een opdracht weer tot een volgende opdracht leidt.

 

Wat levert het je op als we je mogen helpen bij jouw bedrijf?

 • Verbeterde ondernemerskwaliteiten en de juiste ondernemersmindset
 • Meer structuur en focus in het zoeken naar klanten en opdrachten
 • Een groter netwerk met ambassadeurs
 • Klanten en opdrachten krijgen gaat gemakkelijker
 • Meer omzet en inkomen
 • Energie om je toekomst met vertrouwen vorm te geven
 • Meer rust, voldoening en ontwikkeling in het eigen ondernemerschap

 

Benieuwd hoe we dat doen?

Op verschillende manieren! Je kunt bij ons terecht voor individuele begeleiding zodat we 1-op-1 met jouw vragen en belemmeringen aan de slag gaan. Werk je graag in en groep en wil je ook leren van anderen? Dan zijn er ook volop mogelijkheden om aan onze trainingen en workshops mee te doen. Of je maakt er een combinatie van 🙂 zodat je de best of both worlds hebt. Neem gerust eens een kijkje bij onze producten of er iets van je gading bij zit. Of geef je op voor een gratis Boost je Business Scan voor direct en concreet ondernemersadvies!

 

Producten

Bekijk hier onze producten

Producten
Aanmelden

Gratis Boost je Business Scan

Aanmelden

Is het voor jezelf beginnen nog een grote vraag voor je? Of heb je een andere hulpvraag? Misschien kunnen we met een van de volgende 3 diensten je verder helpen…